Playtomic download

Inschrijven via formulier

Tennis, ontspanning en competitie
Clubkampioenschap 2021

Het clubkampioenschap start op 28 augustus en wordt afgesloten met de mogelijke finales die gespeeld zullen worden op zaterdag 25 september

Reeksen

Enkel Heren             Beginners (max2 jaar tenniservaring) en Open

Dubbel Gemengd    Beginners (max2 jaar tenniservaring) en Open

Dubbel Heren          Beginners (max2 jaar tenniservaring) en Open

Alle reeksen zullen in poulevorm gespeeld worden. Wanneer er meer dan één poule is, worden er eventueel halve finales en zeker finales voorzien op 25 september tussen de winnaars van de verschillende poules. Wanneer er slechts één poule is, zal diegene met de meeste overwinningen (of na berekening van het puntentotaal bij een ex aequo) de winnaar zijn en wordt er geen finale voorzien.

In de dubbelreeksen zal er gespeeld worden naar 2 winnende sets met een eventuele super tie-break tot 10 punten als derde set. In de enkelreeksen wordt er gespeeld naar 2 winnende sets met een eventuele derde set naar 6 gewonnen games of gewone tie-break bij 6-6.

Wedstrijden kunnen vastgelegd worden door te mailen naar [email protected]. Per wedstrijd wordt 1,5 uur speeltijd voorzien. Na de wedstrijd de scores mailen naar het bovenstaande mailadres. Respecteer a.u.b. de aangegeven deadlines voor het spelen van de verschillende wedstrijden.

Bij voorbaat al veel succes aan alle deelnemers en denk eraan: meedoen is belangrijker dan winnen!

Grijp het moment

Ik wil nu lid worden!

Bruisend clubleven vol activiteiten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore.

Voor alle leeftijden en het gezin

Ontspanning, Recreatie & Competitie

Graag meer info over lidmaatschap

Uw winkelmand