Inschrijving Clubkampioenschap
Naam *
Telefoonnummer *
Wenst in te schrijven voor volgende reeks(en) * Je mag in 3 reeksen inschrijven
Naam dubbelpartner dubbel dames Enkel in te vullen indien er dubbel dames gespeeld wordt
Naam dubbelpartner dubbel heren Enkel in te vullen indien er dubbel heren gespeeld wordt
Naam dubbelpartner dubbel gemengd Enkel in te vullen indien er dubbel gemengd gespeeld wordt
Captcha *
Gelieve de vette tekst in te vullen, dit is om spam tegen te gaan
  • Lees hier de laatste nieuwsbrief

• 1 tem 22.9 Clubkampioenschap

• 15.9 Ontmoeting SOC-BTC