De tennisclub: lid worden

Hoe word ik lid van Borsbeek TC ? Inschrijven kan met inschrijving BTC.doc

Het formulier volledig invullen (naam, adres, geboortedatum,...) en mailen het het naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Een recente pasfoto (met vermelding naam en voornaam) kan afgegeven worden aan de uitbater van de kantine.

Lid wordt men na het storten van het lidgeld op de clubrekening 979-3834154-40 - IBAN BE02 9793 8341 5440 - BIC ARSPBE22 met de vermelding "LIDGELD XXXX".

Het lidgeld bedraagt per persoon per seizoen
Volwassenen (geboren voor 1.1.2003) 90,00€
Kinderen onder 16 jaar 60,00€
Volgende kinderen onder 16 jaar 45,00€

Bij betaling voor 15 maart geniet je op bovenstaande lidgelden een korting van € 5 per persoon.

Er kan ook als steunend lid ingeschreven worden. Het lidgeld hiervoor bedraagt € 15.00/persoon/jaar.

Er kan bij verschillende tennisverbonden ingeschreven worden. Volgende bijdragen dienen betaald te worden, samen met het lidgeld. Bij de betaling ook vermelden voor welke federatie een lidkaart gewenst is.

K.A.V.V.V. Inschrijvnigsformulier KAVVV 13,50€/ploeg/reeks
Sporta Inschrijvingsformulier Sporta 14,00€
Tennis Vlaanderen Inschrijvingsformulier TV 16,50€

Omdat de verschillende federaties aanpassingen van de lidgelden aankondigden, zijn dit de prijzen onder voorbehoud.

Voor de leden die in de K.A.V.V.V.-competitie uitkomen, gelieve de medische keuring te laten invullen door de huisarts en te bezorgen aan Eddy Vets ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ). Voor vragen over K.A.V.V.V en Sporta kan u eveneens bij Eddy terecht.

Ook dit jaar is er de mogelijkheid om in te schrijven voor tennislessen. Gelieve hiervoor contact op te nemen met onze tennisschool via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 0476/58.09.96 (na 17u).

Reglementen

Om alles in goede banen te leiden, zijn reglementen een noodzakelijk kwaad.

Huishoud- of clubreglement

De algemene richtlijnen waaraan de leden en bezoekers zich aan moeten houden.
clubreglement.pdf

Reservatiereglement

Hierin wordt beschreven hoe en wanneer men een terrein kan reserveren.
Reservatiereglement.pdf

• Lees hier de laatste nieuwsbrief

• 14.7.18 Finales en receptie 14-daagse

• 4.8.18 Nacht der dubbels