Clubnieuws

Jeugdinterclub

BTC heeft dit jaar voor het eerst 2 ploegen kunnen inschrijven voor de jeugdinterclub bij Tennis Vlaanderen. Na slechts 2 seizoenen jeugdtennis mag dit toch een mooie prestatie genoemd worden! We wensen alle deelnemers veel tennisplezier!

Het fotoalbum kan u hier bekijken.

titellogo-jeugdinterclub_hr

Open Clubavond 28 april 2017

Nu vrijdag, 28/4, staat onze eerste clubavond op het programma!

Om 17u start de jeugd met hun interclub training! Als je onze jonge talenten aan het werk wil zien, zeker op tijd komen kijken!

Ook is de nieuwe lichting Start2Tennis aan hun proefstuk toe! Zij sluiten hun eerste tenniservaring af samen met deze clubavond.

Dit is het ideaal moment om iedereen te leren kennen en samen een balleke te kloppen.

Verder kan er ook vrij getennist worden tussen leden en niet-leden! Het is dan ook een OPEN clubavond! We trachten zoveel mogelijk dubbels te zetten zodat iedereen zeker kan spelen!

Voor onze clubavonden gaan we ook een speciaal clubmenu promoten aan een echte clubprijs!

Nu vrijdag staat volgende menu op het programma:

Voor de volwassenen:
- voorgerecht: tomatenroomsoep met balletjes
- hoofdgerecht: mix-grill met aardappelgratin (hamburger + kipsaté + spare-rib)
- nagerecht: chocomouse

Voor de kinderen:
- voorgerecht: tomatenroomsoep met balletjes
- hoofdgerecht: mix-grill met aardappelgratin (kipsaté + chipolataworst)
- nagerecht: chocomouse

Prijs menu volwassenen: € 15,00/p
Prijs menu kinderen: € 10,00/p

Men kan heel gemakkelijk inschrijven door na 17u te bellen naar de chalet (03/322.58.13) of ter plaatse aan de toog te reserveren.

Indien een mix-grill niet jouw favoriet gerecht is, dan hebben we nog steeds onze vernieuwde kaart.

Wij hopen op een talrijke opkomst en een sportieve / sociale avond!

Clubkampioenschap

Onze clubkampioenschappen zijn gestart op 2 september 2017 en lopen tot 23 september 2017.

Op de website kan je zien tegen wie er gespeeld moet worden. Wanneer jullie weten wanneer jullie gaan spelen, moet er een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. gestuurd worden om een plein te reserveren.Op woensdag en donderdag kan er enkel op plein C clubkampioenschap gespeeld worden. 16 september kan er in de namiddag géén clubkampioenschap gespeeld worden wegens de kids-happening.

Finales van de reeksen enkel heren, dubbel gemengd en dubbel heren én afsluit van het seizoen zijn voorzien op 23 september 2017.

Nacht der Dubbels

Op zaterdag 23 juli is het ”nacht der dubbels”, een uitnodigingstornooi voor dubbel. Ieder lid van +16 mag met iemand van een andere club of één van onze eigen leden deelnemen.

We voorzien kip & frietjes & slaatje/appelmoes aan 10€ p.p. voor alle aanwezigen, nodig gerust vrienden en familie uit want iedereen is welkom!

Tennis start om 16u. tot ?????

Verslag quiz 20-02-2015

De quiz was weer een succes, met in totaal 12 ingeschreven ploegen (ploeg 13 is moeten afvallen, misschien toch vanwege het ongeluksgetal?).

De uitslag:
1° "De Supporters"
2° Ex aequo: “Franzosi” en “Hoeveel ist”
3° Ex aequo: “Kwistetnie” en “The 70 is the best”

De eerste ploeg haalde 78% en de laatste ploeg 58%, het gemiddelde was 67%.

De instinker van de avond: “Wat gaat er naast tomatensap in een BLOODY MARIA”. Het ging hier niet over de “BLOODY MARY”, maar wel een variant ervan. Slechts 1 ploeg wist dat je dit met tequila maakt.

Bedankt aan Pierre en Gilbert voor het vele werk dat ze er hebben ingestoken om iedereen een fijne avond te bezorgen!!

Meer artikelen...
  • 7.1.2018: Algemene vergadering met worstenbrood en appelbollen

Lees de laatste nieuwtjes in de nieuwsbrief

• Zomerlessen: zowel voor kids als voor jongeren en volwassenen, meer info onder het menu Tennisschool.
    Deze gaan door begin juli en begin augustus 2018.

horeno

HORENO