Reglement Clubkampioenschap 2017
  • Ploegen spreken zelf onderling af om hun wedstrijden te spelen en indien aangegeven volgens het vermelde tijdschema.
  • Terreinreservaties voor het clubkampioenschap zijn 1,5 uur en worden gemaakt door te mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met de vermelding van de reeks en tegenstander.
  • Wedstrijden worden gespeeld in 2 sets + een super tie break indien nodig.
  • De uitslag van de wedstrijden wordt binnen de 24u gemaild naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Wedstrijden waarvan geen uitslag binnen de 24u wordt doorgegeven, worden als ongespeeld beschouwd, en door beide spelers verloren!
  • Een overzicht van de gespeelde wedstrijden en de tornooitabellen kan u steeds terugvinden op de website en wordt door de tornooileiding zo accuraat mogelijk bijgehouden.
  • De contactgegevens van alle deelnemers kan u vinden op de website. Let wel op: om dit te kunnen zien, moet u ingelogd zijn op de website!
  • Reeksen die in poulevorm gespeeld worden, hebben geen aparte finale. Diegene die met de meeste overwinnningen of, bij gelijke stand, het hoogste puntentotaal in de poule is de eindwinnaar of -winnares. Bij gelijke stand is het onderlinge resultaat doorslaggevend.
  • Wedstrijden in de poules mogen gespeeld worden tussen 2/9 en 22/9. Wedstrijden die niet gespeeld zijn, worden voor beide partijen als verloren beschouwd.
  • De finales van alle andere reeksen worden gespeeld op zaterdag 23/9/2016. Exacte tijdstippen worden later vastgelegd. Mocht u nu al weten dan verhinderd te zijn, gelieve dit dan nu al te melden via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
  • Wedstrijden in de 1/8e finales moeten gespeeld worden vóór 8 september.
    Wedstrijden in de 1/4e finales moeten gespeeld worden vóór 15 september.
    Wedstrijden in de halve finales moeten gespeeld worden vóór 22 september.
  • Prijsuitreiking vindt plaats tijdens de happening op 23/9/2016.
  • Indien wedstrijden niet gespeeld worden of indien nodig bij problemen of onduidelijkheden, zal de wedstrijdleiding een beslissing nemen die bindend is.
  • Bij problemen inzake planning, bij betwisitingen of onduidelijkheden, e.d. kan u steeds contact opnemen met de wedstrijdleiding.

• 7.1.2018: Algemene vergadering met worstenbrood en appelbollen

Lees de laatste nieuwtjes in de nieuwsbrief

• Zomerlessen: zowel voor kids als voor jongeren en volwassenen, meer info onder het menu Tennisschool.
    Deze gaan door begin juli en begin augustus 2018.

horeno

HORENO