Reglement Clubkampioenschap 2017
  • Ploegen spreken zelf onderling af om hun wedstrijden te spelen en indien aangegeven volgens het vermelde tijdschema.
  • Terreinreservaties voor het clubkampioenschap zijn 1,5 uur en worden gemaakt door te mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met de vermelding van de reeks en tegenstander.
  • Wedstrijden worden gespeeld in 2 sets + een super tie break indien nodig.
  • De uitslag van de wedstrijden wordt binnen de 24u gemaild naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Wedstrijden waarvan geen uitslag binnen de 24u wordt doorgegeven, worden als ongespeeld beschouwd, en door beide spelers verloren!
  • Een overzicht van de gespeelde wedstrijden en de tornooitabellen kan u steeds terugvinden op de website en wordt door de tornooileiding zo accuraat mogelijk bijgehouden.
  • De contactgegevens van alle deelnemers kan u vinden op de website. Let wel op: om dit te kunnen zien, moet u ingelogd zijn op de website!
  • Reeksen die in poulevorm gespeeld worden, hebben geen aparte finale. Diegene die met de meeste overwinnningen of, bij gelijke stand, het hoogste puntentotaal in de poule is de eindwinnaar of -winnares.
  • Wedstrijden in de poules mogen gespeeld worden tussen 2/9 en 22/9.
  • De finales van alle andere reeksen worden gespeeld op zaterdag 23/9/2016. Exacte tijdstippen worden later vastgelegd. Mocht u nu al weten dan verhinderd te zijn, gelieve dit dan nu al te melden via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
  • Wedstrijden in de 1/8e finales moeten gespeeld worden vóór 8 september.
    Wedstrijden in de 1/4e finales moeten gespeeld worden vóór 15 september.
    Wedstrijden in de halve finales moeten gespeeld worden vóór 22 september.
  • Prijsuitreiking vindt plaats tijdens de happening op 23/9/2016.
  • Indien wedstrijden niet gespeeld worden of indien nodig bij problemen of onduidelijkheden, zal de wedstrijdleiding een beslissing nemen die bindend is.
  • Bij problemen inzake planning, bij betwisitingen of onduidelijkheden, e.d. kan u steeds contact opnemen met de wedstrijdleiding.
    Danny: 0485/53.53.29
    Johan:  0478/77.83.10 (na 17u)

• 31.07 tot 04.08.2017 - Jeugdkamp - inschrijven kan hier
  • 04.08.2017 - Clubavond der Dubbels
  • 25.08.2017 - Open Clubavond met speciale Clubmenu
  • 02 tot 23.09.2017 - Clubkampioenschap
  • 03.09.2017 - Ontmoeting TC Meyl - BTC - inschrijven kan hier
  • 16.09.2017 - Kidshappening
  • 23.09.2017 - Slothappening

Lees de laatste nieuwtjes in de nieuwsbrief

Ook voor 2017 heeft onze tennisschool weer een aantal activiteiten voorzien:

• Zomerlessen: zowel voor kids als voor jongeren en volwassenen, meer info onder het menu Tennisschool.
  • Zomerstages: een ganse week tennisstage voor de kids, meer info onder het menu Tennisschool.
    Deze gaan door van 3/7 tot 7/7 en van 31/7 tot 4/8.

horeno

HORENO