Reglement Clubkampioenschap
  • Ploegen spreken zelf onderling af om hun wedstrijden te spelen en indien aangegeven volgens het vermelde tijdschema.
  • Terreinreservaties voor het clubkampioenschap zijn 1,5 uur en worden gemaakt door te mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met de vermelding van de reeks en tegenstander.
  • Wedstrijden worden gespeeld in 2 sets + een super tie break indien nodig.
  • De uitslag van de wedstrijden wordt binnen de 24u gemaild naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Wedstrijden waarvan geen uitslag binnen de 24u wordt doorgegeven, worden als ongespeeld beschouwd, en door beide spelers verloren!
  • Een overzicht van de gespeelde wedstrijden en de tornooitabellen kan u terugvinden op de website en wordt door de tornooileiding zo accuraat mogelijk bijgehouden.
  • De contactgegevens van alle deelnemers kan u vinden op de website. Let wel op: om dit te kunnen zien, moet u ingelogd zijn op de website!
  • Reeksen die in poulevorm gespeeld worden, hebben geen aparte finale. Diegene die met de meeste overwinnningen of, bij gelijke stand, het hoogste puntentotaal in de poule is de eindwinnaar of -winnares. Bij gelijke stand is het onderlinge resultaat doorslaggevend. Uit de poules in Enkel Heren en Dubbel Heren zal door de eindwinnaars van elke poule op zaterdag 22/9 een finale gespeeld worden om de uiteindelijke eindwinnaar(s) van de poule te kennen.
  • Wedstrijden in de poules mogen gespeeld worden tussen1/9 en 21/9. Wedstrijden die niet gespeeld zijn, worden voor beide partijen als verloren beschouwd.
  • Prijsuitreiking vindt plaats tijdens de happening op 22/9/2018.
  • Indien wedstrijden niet gespeeld worden of indien nodig bij problemen of onduidelijkheden, zal de wedstrijdleiding (Johan of Danny) een beslissing nemen die bindend is.
  • Bij problemen inzake planning, bij betwistingen of onduidelijkheden, e.d. kan u steeds contact opnemen met de wedstrijdleiding (Johan of Danny)

• Lees hier de laatste nieuwsbrief

• 1 tem 22.9 Clubkampioenschap

• 15.9 Ontmoeting SOC-BTC