Onze clubkampioenschappen zijn gestart op 2 september 2017 en lopen tot 23 september 2017.

Op de website kan je zien tegen wie er gespeeld moet worden. Wanneer jullie weten wanneer jullie gaan spelen, moet er een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. gestuurd worden om een plein te reserveren.Op woensdag en donderdag kan er enkel op plein C clubkampioenschap gespeeld worden. 16 september kan er in de namiddag géén clubkampioenschap gespeeld worden wegens de kids-happening.

Finales van de reeksen enkel heren, dubbel gemengd en dubbel heren én afsluit van het seizoen zijn voorzien op 23 september 2017.

• 7.1.2018: Algemene vergadering met worstenbrood en appelbollen

Lees de laatste nieuwtjes in de nieuwsbrief

• Zomerlessen: zowel voor kids als voor jongeren en volwassenen, meer info onder het menu Tennisschool.
    Deze gaan door begin juli en begin augustus 2018.

horeno

HORENO