Hoe reserveer ik een veld?

Op de website van Borsbeek Tennis Club vind je onder het menu Ledengedeelte de link Veld reserveren bij BTC.

reservatie1

Als je hierop klikt, word je doorverwezen naar een andere website. Moest deze in een andere taal staan (vaak Frans), kan je links bovenaan een andere taal kiezen.

reservatie2

Als dit gebeurt is, kan je in de kader je inlog en wachtwoord ingeven. De inlog is altijd de voornaam + de eerste letter(s) van je achternaam. Het wachtwoord is de eerste keer dag en maand van je geboortedatum (4 cijfers, dus DDMM!)

reservatie3

De eerste keer dat je inlogt op de website, wordt er gevraagd om alle gegevens verder in te vullen (Email en telefoonnummer) voor zover dit nog niet gebeurd was. Ook wordt er gevraagd om een nieuw wachtwoord in te geven. Dit mag uiteraard terug dag en maand van de geboortedatum zijn, maar het mag ook een persoonlijk wachtwoord zijn, dit is beveiligd zodat niemand het te zien krijgt, ook de websitebeheerders niet.

reservatie4

Hierna kan er een veld gereserveerd worden. Druk op de knop Reserveer nu om verder te gaan.

reservatie5

Ga naar de dag en het uur wanneer je een veld wilt reserveren. Door op Kalender rechts bovenaan te klikken, kan je ineens naar de juiste datum gaan. Klik op het uur dat je een veld wilt reserveren. Er komt een knop Reserveren tevoorschijn. Klik hier op.

reservatie6

Er komt een nieuwe kader tevoorschijn. Je kan hier kiezen tussen enkel en dubbel. Je eigen naam staat altijd ingevuld, en de overige spelers kan je in de lijst terugvinden.

reservatie7

Als je alles hebt ingegeven, druk je onderaan op Reserveren. Je ziet nu de reservatie in de lijst staan.

reservatie8

• 31.07 tot 04.08.2017 - Jeugdkamp - inschrijven kan hier
  • 04.08.2017 - Clubavond der Dubbels
  • 25.08.2017 - Open Clubavond met speciale Clubmenu
  • 02 tot 23.09.2017 - Clubkampioenschap
  • 03.09.2017 - Ontmoeting TC Meyl - BTC - inschrijven kan hier
  • 16.09.2017 - Kidshappening
  • 23.09.2017 - Slothappening

Lees de laatste nieuwtjes in de nieuwsbrief

Ook voor 2017 heeft onze tennisschool weer een aantal activiteiten voorzien:

• Zomerlessen: zowel voor kids als voor jongeren en volwassenen, meer info onder het menu Tennisschool.
  • Zomerstages: een ganse week tennisstage voor de kids, meer info onder het menu Tennisschool.
    Deze gaan door van 3/7 tot 7/7 en van 31/7 tot 4/8.

horeno

HORENO