Open Club Avond

NIEUW!!!!!!

De laatste vrijdag van iedere maand is het ”open club avond”!

Na een lange werkweek is dan iedereen welkom om in een ontspannen sfeer wat te tennissen en er een gezellige avond van te maken.

Wie geen tijd wil verspillen om thuis nog een maaltijd te voorzien kan vlees, vis of eender wat meebrengen. Er zal een BBQ aanwezig zijn waarop jullie zelf jullie maaltijd kunnen bereiden.

EERSTE OPEN CLUB AVOND : 29 april 2016!!!

• 6.1.2019 Algemene Vergadering met nieuwjaarsdrink , appelbollen en worstenbrood. Inschrijven kan hier