Lidgeld 2016 ongewijzigd

Het lidgeld van onze club blijft dit jaar ongewijzigd.

Volwassenen (vanaf 16 jaar)

85 € voor 15/3 – 90 € na 15/3

Steunend lid: 15 €

*Kaart ”Tennis Vlaanderen”: 15,50 €

*Kaart ”Sporta”: 14 €

*Kaart ”AVVV”: 13 € per ploeg incl. verzekering, 2,5 € per kalender.

Kinderen

*3 tot 12 jaar: 45 € (inc. Tennis Vlaanderen kaart)

*13 tot 15 jaar: 60 € (inc. Tennis Vlaanderen kaart)

!!! Het inschrijvingsformulier voor hernieuwing lidmaatschap en de formulieren voor de verschillende competities zijn hier te vinden. Vergeet ze niet in te vullen en door te sturen naar de desbetreffende personen aub.

• 1.5.2018 "Sport Around The Clock" ten voordele van Kom Op Tegen Kanker. Meer info vind je op Affiche en Flyer

• 25.5.2018 Kaart en spelletjesavond

• 30.6-14.7.2018 Open tornooi