LEER DE MOOISTE SPORT TER WERELD!

Via de tennisschool bieden we tennislessen aan voor klein en groot. De folder kan u hier bekijken.

Voor de kinderen van 3 tot 5 jaar is er het aanbod van multimove. Via een ruim en gevarieerd aanbod van bewegingen willen we zo de motorische ontwikkeling van 3- tot 5 jarige kinderen op een verantwoorde en onderbouwde manier stimuleren.

Voor kinderen t.e.m. 12 jaar is er kidstennis voorzien. Afhankelijk van hun leeftijd komen ze terecht in 4 verschillende opleidingsniveaus, nl. blauw, rood, oranje of groen. De grootte van het veld en de ballen waarmee gespeeld wordt, zijn afhankelijk van het opleidingsniveau.

stt

Er worden tevens vervolmakingslessen aangeboden voor jongeren vanaf 12 jaar en volwassenen.

Ook Start to Tennis wordt opnieuw gegeven. Dit is een voordelig en compact lessenpakket met aangepast materiaal en plezierige speelmomenten voor (jong-)volwassen starters. Er is geen specifieke sportachtergrond vereist: leren tennissen was nooit zo makkelijk! Meer info vindt u hier in onze folder.

Dit jaar worden er GRATIS initiatielessen gegeven voor kinderen geboren tussen 2006 en 2013 op zaterdag 14 april, waarin er een uurtje kennisgemaakt kan worden met tennis. Meer info vindt u hier in onze folder.

11741070_394553400743546_1021265438899972914_o

Tijdens de zomervakantie worden er weer jeugdtennisstages ingericht worden voor kinderen geboren tussen 2003 en 2013. Vijf dagen boordevol tennis en fun, waardoor je op een snelle manier kan vorderen of leren tennissen. Deze gaan door van 2 t.e.m. 6 juli en van 20 augustus t.e.m. 24 augustus. De folder kan u hier bekijken. Om deze stages af te ronden zorgen we voor een culinaire afsluiter voor familie, vrienden, supporters, ...

Dit jaar worden er ook voor het eerst avondstages voor volwassenen georganiseerd. Op 4 dagen worden vervolmakingslessen gegeven (maandag-dinsdag-donderdag-vrijdag) voor alle leeftijden en ervaring. Op woensdag kunnen alle deelnemers zich mengen onder de leden op onze clubavond. De stages gaan door van 16 t.e.m. 20 juli en van 27 t.e.m. 31 augustus. De folder kan u hier bekijken.

Voor praktische informatie en prijzen kan u onze folders doornemen of contact opnemen via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of 0476/58.09.96 (na 17u).

kidstennis_kleuren

• 6.1.2019 Algemene Vergadering met nieuwjaarsdrink , appelbollen en worstenbrood. Inschrijven kan hier